Lösningen på ärr & håravfall!

SKALP MIKROPIGMENTERING

Skalp Mikropigmentering (SMP) är en permanent lösning på håravfall utan operationer. De många fördelarna med denna lösning har gjort att tiotusentals människor har genomgått behandlingen. Bli du också en av dem och få din hårlinje tillbaka idag! 

Vad är skalp mikropigmentering?

  HUR FUNGERAR SKALP MIKROPIGMENTERING (SMP)?

  En avancerad kosmetisk pigmentering

  Mikropigmentering utövaren tillämpar specialiserade pigment med hjälp av en mängd olika nålstorlekar,penetrationsdjup, vinklar, pigmentfärger och fördelningshastigheter. Detta beroende på det specifika området i hårbotten som behandlas vid tiden, individens hudton och önskad slutligt utseende. SMP-tekniken är en mycket avancerad form av kosmetisk pigment. Nålarna som används för mikropigmentering tränger inte så djupt som de gör med vissa andra tekniker vilket gör att behandlingen inte blir blå/grön övertid som konventionell tatuering blir. Behandlingen är permanent men kan blekna något med åren. Händer detta är du välkommen in på en ”touch up”. 

  Mikropigmentering mot alla former av manligt håravfall

  FöreEfter

  Ingen begränsning av användningsområde

  Den större majoriteten av män kommer att uppleva håravfall i varierande omfattning.  Mikropigmentering lämpar sig därför till alla typer av håravfall.Oberoende av om du har blivit tunn på hjässan eller lider av regressivt hårfäste så är mikropigmentering det rätta alternativet för dig. 

  Mikropigmentering mot alopecia

  Kamouflering av tunnt hår

  Eftersom håravfall i alla dess former kan ha betydande effekter på individens självkänsla, söker många som lider av olika former av alopecia efter sätt att maskera effekterna av detta tillstånd. Till skillnad från andra lösningar är micropigmentering permanent och kostnadseffektivt. 

  Kombinera mikropigmentering med hårtransplantation för bästa resultat

  Att kombinera hårtransplantation med mikropigmentering har blivit ett populärt alternativt. Detta är den ultimata kombinationen för att få ut bästa resultat från hårtransplantationer vilket medfört att kombinationen föreslås av kirurger. Har du då genomgått en hårtransplantation eller överväger att genomgå en sådan och är ute efter bästa resultat kan du höra av dig till oss. Vi har även ett flitigt samarbete med Swedish Hair Clinic som genom oss kan erbjuda hårtransplantationer till förmånligare priser.

  Skalp mikropigmentering på ärr

  Bort med ärr

  Skalp mikropigmentering är en utmärkt lösning för att dölja ärr. Oavsett om det är ärrbildning efter hårtransplantation eller ärr från en skada, är Skalp mikropigmentering den enda behandlingen som garanterar resultat. Ärr i alla former och storlekar kan behandlas med vår SMP-behandling oavsett om de är på hårbotten eller på ansiktet.

  Facial micropigmentation (FMP)

  Bättra på skäggväxt

  Facial Micropigmentation (FMP) är en utmärkt lösning för dem som har fläckig skäggväxt , de som lider av Alopecia Areata och Alopecia Universalis, liksom de som önskar efter ett mer maskulint utseende.
   
  FMP är ett liknande koncept som SMP men med lite skillnader på grund av hudkompositionen i skägg- och mustaschområdena, där huden tenderar att vara vanligtvis fetare och torrare.
   
  Vi kommer att skapa en naturlig skäggväxt av jämnt blandad stubb eller några anpassade mönster enligt kundens begäran.

  Skalp mikropigmentering för ökad densitet

  Kvinnligt håravfall

  Kvinnligt håravfall är inte lika omtalat som manligt håravfall men faktum är att det är nästan lika vanligt förekommande. Kvinnligt håravfall är dock inte lika omfattande utan kommer till uttryck genom förlorad hårdensitet. Detta gör att hårbotten kan synas. Genom precisionstekniken micropigmentering tillsätts färgpigment i befintliga hårsäckar som kommer ge sken av tjockare hår och ökad densitet.

  Tekniken fungerar lika effektivt på män som inte vill raka huvudet utan önskar ha en frisyr och ökad densitet.

  Mikropigmentering för dig i bland annat Stockholm, Gävle, Örebro & Södertälje. Vi finns här för alla!

  Vi ersätter dina resekostnader

  SMP NORDIC finns här för dig som på något sätt drabbats av håravfall. Med hjälp av SMP får du en permanent lösning som inte kräver några operationer. Vi finns i Uppsala men har under våra aktiva år framgångsfullt behandlat kunder över hela landet. Vare sig du bor i ÖrebroSödertäljeGävle eller någon annanstans så finns vi här för dig.  

  Open chat
  Hallå!
  Hur kan vi hjälpa dig?